Zangles

Sinds 2000 de leukste zangschool van Veldhoven en omstreken!

Lees hier over de CORONA maatregelen:

– Iedereen komt alleen.
– Bij binnenkomst ontsmet je je handen bij de automatische dispenser.
– In de lesruimte is een plexiglas scheidingswand tussen jou en mij.
– Tussen de lessen wordt de ruimte gelucht. Bij groepjes ook tijdens de les.
– In de lesruimte staat een ionisator die 99% van de bacteriën en virussen doodt.
– Bij een verkoudheid, ernstigere klachten, of iemand in het huishouden heeft corona, blijf je thuis en kunnen we de les online doen. Bij een proefles mag je die ook uitstellen tot later, zodat je les kan hebben in de studio.

Veilig zingen is fijn zingen!

Groepsles:
Wil je zingen en ga je voor gezelligheid? Kies dan voor een groepje!

Mini Stars 7 – 10 jaar
In dit groepje zingen we gezellige kinderliedjes, bijvoorbeeld van kinderen voor kinderen of Junior Songfestival.
Spelenderwijs leer je over zangtechniek en we maken veel lol.
De les duurt 40 minuten.
In een groepje zijn max 10 kinderen.

De groepjes:

Maandag 17.50 – 18.30 uur (vanaf september vrijdag 18-19 uur)
foto ma 17.50

Donderdag 17.40 – 18.20 uur (vanaf september zaterdag 10-11 uur)
foto do 17.50

Popstars 8-15 jaar
Ben jij klaar voor Nederlandse en Engelse liedjes? We studeren echte popliedjes die we samen kiezen. Je leert elke week meer over je stem. Zingen door een microfoon wordt een eitje voor je (zodra dat weer verantwoord is ivm corona). Bij de oudere kinderen wordt steeds meer de focus verlegd naar het worden van een popgroep en goed samen zingen.
De les duurt 60 minuten.
In een groepje zijn er max 10 kinderen

De groepjes

Maandag 16 – 17 uur Blue stars (vanaf september vrijdag 16.45-17.45 uur)
foto ma 16 uur

Dinsdag 18 – 19 uur (gevorderden) Next generation (vanaf september gaat deze vervallen)
foto di 18 uur

Vrijdag 16  – 17 uur Colourful girls (vanaf september vrijdag 15.45-16.45
vr 16 uur

Vrijdag 19 – 20 uur
foto vr 19 uur

Privéles & Duoles

Wil je echt goed leren zingen? Neem dan priveles!

Tot 10 jaar:
Je leert vooral spelenderwijs omgaan met de stem. Plezier maken en je vrij voelen om te zingen staan centraal tijdens de zanglessen. De les wordt zo opgebouwd dat er veel wordt herhaald, waardoor thuis oefenen mag maar niet moet.

10-16 jaar:
Leren gaat vaak enorm snel en zangtechniek wordt verwerkt in de door jou gekozen liedjes. Natuurlijk kan ik helpen bij de liedjeskeuze. Niks is te hoog gegrepen; misschien schuilt er wel een talent in je! Als je er aan toe bent, leg ik steeds meer uit over zangtechniek, zodat je goed weet wat je doet.

16 jaar en ouder:
We bespreken vooraf wat je graag wil bereiken en werken daar naartoe. Jij bepaalt wat je wil leren, zonder opgelegde druk of verwachtingen. Zingen is plezier maken en dan vooral met de liedjes die jij leuk vindt. Natuurlijk kan ik je daarnaast ook kei hard laten werken als je specifieke doelen hebt, zoals een auditie bij The Voice of een optreden. Zolang jij je doelen maar behaalt.
Ik leg je uit hoe de zangtechniek werkt die je op dat moment nodig hebt. Maak je geen zorgen als je het niet kan onthouden. De volgende les leg ik het gewoon weer uit, net zolang tot je er niet meer over na hoeft te denken 😉
Naast zangtechniek is het gevoel dat je jezelf mag zijn super belangrijk. Letterlijk je stem durven laten horen is een grote stap. Ik help je daar graag bij.
Met 21 jaar ervaring kan ik me moeiteloos aanpassen aan wat jij nodig hebt. Welke stijl je ook kiest, of waarop je ook vastloopt, ik ben er voor je.

IMG-20190409-WA0002W

Studio-opname:
Steeds als je “klaar” bent met een lied, mag je deze opnemen in de studio. Je zingt dan je lied in de opnamemicrofoon en ik neem je op. Dat is erg leuk om te doen maar ook handig om je vordering te kunnen horen. Natuurlijk is het in het begin wel wat spannend dus ik coach je door de hele opname heen. Deze service is bij de lesprijs inbegrepen! Ook als je geen les hebt kun je een afspraak maken om een lied op te nemen.

Benieuwd naar de lesprijzen? Kijk dan hier.

Bij Vocal Works mag ik zelf mijn liedjes kiezen en als ik er geen weet, heeft Saskia altijd een goed idee voor een liedje. Ik vind het ook heel cool dat ik elk liedje mag opnemen in de studio!

SanneLeerling

Ik vind het zo fijn dat ik zelf kan bepalen wat ik wil leren. Ik vertel wat ik anders wil en Saskia helpt me om dat voor elkaar te krijgen!

JoelleLeerling

Het is altijd heel gezellig bij Vocal Works. Ik geniet van de ontspannen en persoonlijke sfeer!

DavidLeerling
Meer info of een

Gratis proefles?