Prive zangles

Sinds 2000 de leukste zangschool van Veldhoven en omstreken!

ZANGLES

 

 

Privéles, duoles of trioles

Wil je echt goed leren zingen? Neem dan priveles!

Tot 10 jaar:
Je leert vooral spelenderwijs omgaan met de stem. Plezier maken en je vrij voelen om te zingen staan centraal tijdens de zanglessen. De les wordt zo opgebouwd dat er veel wordt herhaald, waardoor thuis oefenen mag maar niet moet.

10-16 jaar:
Leren gaat vaak enorm snel en zangtechniek wordt verwerkt in de door jou gekozen liedjes. Natuurlijk kan ik helpen bij de liedjeskeuze. Niks is te hoog gegrepen; misschien schuilt er wel een talent in je! Als je er aan toe bent, leg ik steeds meer uit over zangtechniek, zodat je goed weet wat je doet.

16 jaar en ouder:
We bespreken vooraf wat je graag wil bereiken en werken daar naartoe. Jij bepaalt wat je wil leren, zonder opgelegde druk of verwachtingen. Zingen is plezier maken en dan vooral met de liedjes die jij leuk vindt. Natuurlijk kunnen we je daarnaast ook kei hard laten werken als je specifieke doelen hebt, zoals een auditie bij The Voice of een optreden. Zolang jij je doelen maar behaalt.
We leggen je uit hoe de zangtechniek werkt die je op dat moment nodig hebt. Maak je geen zorgen als je het niet kan onthouden. De volgende les leggen we het gewoon weer uit, net zolang tot je er niet meer over na hoeft te denken 😉
Naast zangtechniek is het gevoel dat je jezelf mag zijn super belangrijk. Letterlijk je stem durven laten horen is een grote stap. We helpen je daar graag bij.
Welke stijl je ook kiest, of waarop je ook vastloopt, we zijn er voor je.

IMG-20190409-WA0002W

Benieuwd naar de lesprijzen? Kijk dan hier.

Bij Vocal Works mag ik zelf mijn liedjes kiezen en als ik er geen weet, heeft Saskia altijd een goed idee voor een liedje. Ik vind het ook heel cool dat ik elk liedje mag opnemen in de studio!

SanneLeerling

Ik vind het zo fijn dat ik zelf kan bepalen wat ik wil leren. Ik vertel wat ik anders wil en Saskia helpt me om dat voor elkaar te krijgen!

JoelleLeerling

Het is altijd heel gezellig bij Vocal Works. Ik geniet van de ontspannen en persoonlijke sfeer!

DavidLeerling
Meer info of een

Gratis proefles?