Zangles

Sinds 2000 de leukste zangschool van Veldhoven en omstreken!

Nieuw workshops zang voor 21+

Workshop zang Level 1
Wil jij meer leren over zingen en alles wat daar bij komt kijken? Heb je nog geen of weinig ervaring?
Dan is dit de perfecte workshop voor jou!
Je leert over de belangrijkste onderdelen van zingen: ademsteun en stemfuncties (manieren van stemgebruik volgens CVT)
Ook is het heel gezellig en zingen we veel samen. Iedereen is onzeker, onervaren en vindt het spannend. Dat is meteen ook de verbindende factor.
Samen leren, samen drempels over gaan en samen plezier maken!
Naast groepszang is er plaats voor 1 a 2 individuele coaching sessies van ongeveer 10 minuten. Deze mensen kunnen zich vooraf opgeven door dat aan te geven inschrijfformulier.
Locatie: Biercafe Buurman, Heuvel 42 in Veldhoven (in de zaal)
Dag: zondagmiddag
Prijs: 45 euro
Docent: Saskia Moesman
De eerstvolgende datum wordt nog bekend gemaakt.

Kopieer en plak deze link om het promofilmpje op facebook te kijken (de workshop van 9 oktober is natuurlijk voorbij maar de inhoud in bij elke level 1 workshop hetzelfde:
https://fb.watch/8iygPE-d-C/

Workshop zang level 2
Weet je al redelijk wat over zingen en heb je al (een beetje) ervaring met zingen?
Dan is dit de perfecte workshop voor jou!
We gaan dieper in op de onderwerpen die we bij level 1 bespreken. We passen alles meteen toe en iedereen komt aan de beurt. Doordat je elkaar hoort en ziet zingen, kun je veel leren. Wellicht heb je dezelfde issues en zie je hoe ik daar mee om ga of zie je bij de ander hoe die het al wel onder de knie heeft. In elk geval leerzaam. Naast theorie en groepszang is er plaats voor 3 individuele coaching sessies. Deze mensen kunnen zich vooraf opgeven door dat aan te geven inschrijfformulier. Je zingt dan een vooraf gekozen lied en we analyseren je zang met de hele groep. Welke stemfuncties gebruik je, wat gaat er al goed, wat kan er nog beter? Samen zoeken we het uit.
Locatie: Biercafe Buurman, Heuvel 42 in Veldhoven (in de zaal)
Dag: zondagmiddag
Prijs: 45 euro
Docent: Saskia Moesman
De eerstvolgende workshop wordt nog bekend gemaakt.

Workshop laat je stem horen!
In deze workshop worden life coaching en zang gecombineerd. Super effectieve technieken die ik geleerd heb in de Robbins-Madanes life coaching opleiding zet ik naast zang coaching in, om jou vooruit te helpen. Life coaching kan je helpen je doelen te bereiken op allerlei gebieden. Niks is mooier dan dat te combineren met zingen. Zingen doe je vanuit je ziel. Het is van jezelf, het is persoonlijk en kan heel bevrijdend zijn. Tegelijkertijd kun je je ook geremd voelen en zelfs bang.
Vaak wordt dit ook weerspiegeld in het dagelijks leven. Je hebt wensen, doelen en verlangens maar toch is er nooit een goed moment om er echt voor te gaan. We gaan op zoek naar jouw belemmeringen en pakken ze aan. Wat houdt je tegen? Wat zorgt er voor dat jij niet kan doen wat je wil? Waardoor durf jij niet je stem te laten horen, letterlijk en figuurlijk. Door middel van slimme life coaching tools en zangoefeningen komen we dichter bij je kern.
In de groep merk je dat je niet alleen bent en voel je je gesteund. Een heel warme en effectieve manier om te leren “je te stem te laten horen”.

Locatie: Biercafe Buurman, Heuvel 42 in Veldhoven (in de zaal)
Dag: zondagmiddag
Prijs: 45 euro
Docent: Saskia Moesman
De eerstvolgende datum wordt nog bekend gemaakt.

Tijdens de workshop gelden de corona regels mbt de horeca aangezien het in een cafezaal is. Vragen hierover kunnen gesteld worden via whatsapp.
**
ZANGLES

Lees hier over de CORONA maatregelen:
– In de lesruimte staat een ionisator die 99% van de bacteriën en virussen doodt.
– Bij een verkoudheid maar geen corona, kun je komen.
– Heb je corona, dan blijf je thuis en kunnen we de les online doen. Je hoeft dus geen les te missen.
– Bij een proefles mag je die ook uitstellen tot later, zodat je les kan hebben in de studio.

Veilig zingen is fijn zingen!

Groepsles:
Wil je zingen en ga je voor gezelligheid? Kies dan voor een groepje
De groepsles is geen vervanging van priveles waar je technisch echt goed leert zingen en aan je individuele doelen werkt.

Recreatieve lessen:

Vanaf oktober 2022:
Popstars 4 – 6 jaar
Lekker liedjes zingen van k3, kinderen voor kinderen en nog veel meer!
De 1e kennismaking met zingen in een groepje, vrij worden om geluid durven te maken en sprankelen van plezier!
Dag en tijd: maandag 17.30-18.00
Docent: Zayenne Weber

Popstars 7 – 14 jaar
In dit groepje zingen we liedjes van kinderen voor kinderen, Junior Songfestival en popliedjes in het Nederlands en Engels.
Spelenderwijs maak je af en toe kennis met zangtechniek en we maken veel lol. In de groepsles ligt de focus altijd op het samen zingen en gezelligheid.
De oudere kinderen leren steeds meer over techniek en indien mogelijk proberen we meerstemmig zingen uit.
De les duurt 60 minuten.
In een groepje zijn max 10 kinderen.
Dag en tijd:
maandag 16.30-17.30 uur (9-12 jaar). Docent Zayenne Weber
maandag 18.00-19.00 uur (7-9 jaar). Docent: Zayenne Weber
Nieuw: donderdag 16.00 – 17.00 uur (9-12 jaar). Docent: Suzanne van Gerven
Nieuw: donderdag 17.00 – 18.00 uur (12-15 jaar). Docent: Suzanne van Gerven
vrijdag 17-18 uur (9-12 jaar). Docent: Zayenne Weber

foto ma 16 uur

foto do 17.50

 

vr 16 uur

foto vr 19 uur

Privéles, duoles of trioles
Docent: Saskia Moesman

Wil je echt goed leren zingen? Neem dan priveles!

Tot 10 jaar:
Je leert vooral spelenderwijs omgaan met de stem. Plezier maken en je vrij voelen om te zingen staan centraal tijdens de zanglessen. De les wordt zo opgebouwd dat er veel wordt herhaald, waardoor thuis oefenen mag maar niet moet.

10-16 jaar:
Leren gaat vaak enorm snel en zangtechniek wordt verwerkt in de door jou gekozen liedjes. Natuurlijk kan ik helpen bij de liedjeskeuze. Niks is te hoog gegrepen; misschien schuilt er wel een talent in je! Als je er aan toe bent, leg ik steeds meer uit over zangtechniek, zodat je goed weet wat je doet.

16 jaar en ouder:
We bespreken vooraf wat je graag wil bereiken en werken daar naartoe. Jij bepaalt wat je wil leren, zonder opgelegde druk of verwachtingen. Zingen is plezier maken en dan vooral met de liedjes die jij leuk vindt. Natuurlijk kan ik je daarnaast ook kei hard laten werken als je specifieke doelen hebt, zoals een auditie bij The Voice of een optreden. Zolang jij je doelen maar behaalt.
Ik leg je uit hoe de zangtechniek werkt die je op dat moment nodig hebt. Maak je geen zorgen als je het niet kan onthouden. De volgende les leg ik het gewoon weer uit, net zolang tot je er niet meer over na hoeft te denken 😉
Naast zangtechniek is het gevoel dat je jezelf mag zijn super belangrijk. Letterlijk je stem durven laten horen is een grote stap. Ik help je daar graag bij.
Met 21 jaar ervaring kan ik me moeiteloos aanpassen aan wat jij nodig hebt. Welke stijl je ook kiest, of waarop je ook vastloopt, ik ben er voor je.

IMG-20190409-WA0002W

Studio-opname:
Steeds als je “klaar” bent met een lied, mag je deze opnemen in de studio. Je zingt dan je lied in de opnamemicrofoon en ik neem je op. Dat is erg leuk om te doen maar ook handig om je vordering te kunnen horen. Natuurlijk is het in het begin wel wat spannend dus ik coach je door de hele opname heen. Deze service is bij de lesprijs inbegrepen! Ook als je geen les hebt kun je een afspraak maken om een lied op te nemen.

Benieuwd naar de lesprijzen? Kijk dan hier.

Bij Vocal Works mag ik zelf mijn liedjes kiezen en als ik er geen weet, heeft Saskia altijd een goed idee voor een liedje. Ik vind het ook heel cool dat ik elk liedje mag opnemen in de studio!

SanneLeerling

Ik vind het zo fijn dat ik zelf kan bepalen wat ik wil leren. Ik vertel wat ik anders wil en Saskia helpt me om dat voor elkaar te krijgen!

JoelleLeerling

Het is altijd heel gezellig bij Vocal Works. Ik geniet van de ontspannen en persoonlijke sfeer!

DavidLeerling
Meer info of een

Gratis proefles?