Zangles

Voor iedereen die houdt van zingen en wil leren zijn/haar stem goed te gebruiken!

Groepsles

Mini Stars 4-7 jaar
In dit groepje zingen we gezellige kinderliedjes, bijvoorbeeld van k3 of kinderen voor kinderen, met bijpassende bewegingen. Spelenderwijs leer je steeds beter zingen en we maken ook vooral plezier. Regelmatig met microfoon oefenen hoort er ook bij, net als optreden voor familie en vrienden.
Minimaal 4 – maximaal 10 kinderen
Les:
Donderdag 17.45 – 18.25 uur – nog 1 plek vrij – meisje/jongen
Bij voldoende aanmeldingen start er een nieuwe groep. Meld je dan aan voor de wachtlijst.

Popstars 8-13 jaar
Ben jij klaar voor Nederlandse en Engelse liedjes? We studeren echte popliedjes in en maken coole moves. Je leert elke week meer over je stem. Zingen door een microfoon wordt een eitje voor je.
Minimaal 4 – maximaal 6 kinderen
Les:
Maandag 16-17 uur – nog 3 plekken vrij – meisje/jongen- 8-10 jaar
Dinsdag 18 – 19 uur – nog 1 plek vrij – meisje -10-13 jaar
Donderdag 18.30 – 19.30 uur – vol – 8-11 jaar
Vrijdag 16.00 – 17.00 uur – vol – 8-11 jaar
Vrijdag 19.00 – 20.00 uur – 1 plek vrij – meisje/jongen – 8-11 jaar
Bij voldoende aanmeldingen start er een nieuwe groep. Meld je dan aan voor de wachtlijst.

Privéles & Duoles

Tot 10 jaar:
Je leert vooral spelenderwijs omgaan met de stem. Plezier maken en je vrij voelen om te zingen staan centraal tijdens de zanglessen. De les wordt zo opgebouwd dat er veel wordt herhaald, waardoor thuis oefenen mag maar niet moet. Indien gewenst kan een ouder blijven in de les.

10-16 jaar:
Leren gaat vaak enorm snel en zangtechniek wordt verwerkt in de door jou gekozen liedjes. Natuurlijk kan ik helpen bij de liedjeskeuze. Niks is te hoog gegrepen; misschien schuilt er wel een talent in je! Als je thuis ook aan de slag wil, whatsapp ik jou en/of je ouders het huiswerk.

16 jaar en ouder:
We bespreken vooraf wat je graag wil bereiken en werken daar naartoe. Jij bepaalt wat je wil leren, zonder opgelegde druk of verwachtingen. Zingen is plezier maken en dan vooral met de liedjes die jij leuk vindt.

Studio-opname:
Steeds als je “klaar” bent met een lied, mag je deze opnemen in de studio. Je zingt dan je lied in de opnamemicrofoon en ik neem je op. Dat is erg leuk om te doen maar ook handig om je vordering te kunnen horen. Natuurlijk is het in het begin wel wat spannend dus ik coach je door de hele opname heen. Deze service is bij de lesprijs inbegrepen! Ook als je geen les hebt kun je een afspraak maken om een lied op te nemen.

Benieuwd naar de lesprijzen? Kijk dan hier.

Bij Vocal Works mag ik zelf mijn liedjes kiezen en als ik er geen weet, heeft Saskia altijd een goed idee voor een liedje. Ik vind het ook heel cool dat ik elk liedje mag opnemen in de studio!

SanneLeerling

Ik vind het zo fijn dat ik zelf kan bepalen wat ik wil leren. Ik vertel wat ik anders wil en Saskia helpt me om dat voor elkaar te krijgen!

JoelleLeerling

Het is altijd heel gezellig bij Vocal Works. Ik geniet van de ontspannen en persoonlijke sfeer!

DavidLeerling
Meer info of een

Gratis proefles?