Zangactiviteiten 18+

Activiteiten voor volwassenen

workshops zang

Workshop zang Level 1
Wil jij meer leren over zingen en alles wat daar bij komt kijken? Heb je nog geen of weinig ervaring?
Dan is dit de perfecte workshop voor jou!
Je leert over de belangrijkste onderdelen van zingen: ademsteun en stemfuncties (manieren van stemgebruik volgens CVT)
Ook is het heel gezellig en zingen we veel samen. Iedereen is onzeker, onervaren en vindt het spannend. Dat is meteen ook de verbindende factor.
Samen leren, samen drempels over gaan en samen plezier maken!
Naast groepszang is er plaats voor 1 a 2 individuele coaching sessies van ongeveer 10 minuten. Deze mensen kunnen zich vooraf opgeven door dat aan te geven inschrijfformulier.
Locatie: Veldhoven
Dag: avond of weekend
Tijd: 2,5 uur
Prijs: 39 euro
Docent: Saskia Moesman
De eerstvolgende datum wordt nog bekend gemaakt.

Workshop zang level 2
Weet je al redelijk wat over zingen en heb je al (een beetje) ervaring met zingen?
Dan is dit de perfecte workshop voor jou!
We gaan dieper in op de onderwerpen die we bij level 1 bespreken. We passen alles meteen toe en iedereen komt aan de beurt. Doordat je elkaar hoort en ziet zingen, kun je veel leren. Wellicht heb je dezelfde issues en zie je hoe ik daar mee om ga of zie je bij de ander hoe die het al wel onder de knie heeft. In elk geval leerzaam. Naast theorie en groepszang is er plaats voor 3 individuele coaching sessies. Deze mensen kunnen zich vooraf opgeven door dat aan te geven inschrijfformulier. Je zingt dan een vooraf gekozen lied en we analyseren je zang met de hele groep. Welke stemfuncties gebruik je, wat gaat er al goed, wat kan er nog beter? Samen zoeken we het uit.
Locatie: Veldhoven
Dag: avond of weekend
Tijd: 2,5 uur
Prijs: 39 euro
Docent: Saskia Moesman
De eerstvolgende workshop wordt nog bekend gemaakt.

Workshop laat je stem horen!
In deze workshop worden life coaching en zang gecombineerd. Super effectieve technieken die ik geleerd heb in de Robbins-Madanes life coaching opleiding zet ik naast zang coaching in, om jou vooruit te helpen. Life coaching kan je helpen je doelen te bereiken op allerlei gebieden. Niks is mooier dan dat te combineren met zingen. Zingen doe je vanuit je ziel. Het is van jezelf, het is persoonlijk en kan heel bevrijdend zijn. Tegelijkertijd kun je je ook geremd voelen en zelfs bang.
Vaak wordt dit ook weerspiegeld in het dagelijks leven. Je hebt wensen, doelen en verlangens maar toch is er nooit een goed moment om er echt voor te gaan. We gaan op zoek naar jouw belemmeringen en pakken ze aan. Wat houdt je tegen? Wat zorgt er voor dat jij niet kan doen wat je wil? Waardoor durf jij niet je stem te laten horen, letterlijk en figuurlijk. Door middel van slimme life coaching tools en zangoefeningen komen we dichter bij je kern.
In de groep merk je dat je niet alleen bent en voel je je gesteund. Een heel warme en effectieve manier om te leren “je te stem te laten horen”.

Locatie: Veldhoven
Dag: avond of weekend
Tijd: 3 uur
Prijs: 49 euro
Docent: Saskia Moesman
De eerstvolgende datum wordt nog bekend gemaakt.

Meer info of een

Gratis proefles?